Zorgverlening

Reizigersadvies

Bij Jonkers & Otten Huisartsenzorg kunt u terecht voor reisadvies op maat. Aan dit advies zijn kosten verbonden, waarvoor u een nota ontvangt.

Lees
verder

shape

24-07-2023: In verband met de zomervakantie geven wij op dit moment geen reisadviezen aan mensen die voor 10 september vertrekken.

De kosten voor het reizigersadvies zijn 30 euro per persoon en 50 euro per gezin. Hierbij komen mogelijk nog kosten voor de vaccinaties en een vaccinatieboekje. De meeste zorgverzekeraars vergoeden de kosten. 

Voor informatie kunt u bij de assistente terecht. Eventuele vaccinaties kunnen worden gegeven op de praktijk, ook voor patiënten die niet ingeschreven staan in de praktijk.

Bij voorkeur ontvangen wij uw aanvraag voor een reisadvies minimaal 1 maand voor vertrek. Vertrekt u op kortere termijn, wilt u ons dan even bellen? Dan kijken we wat mogelijk is. 

Wilt u persoonlijk reisadvies met vaccinaties vul dan via onderstaande link het formulier in en mail dit samen met uw gele boekje (indien beschikbaar) naar info@jonkersotten.nl

Klik hier voor het formulier »

Voor vragen of meer informatie kunt u
contact opnemen via de praktijklijn:
071 512 22 68 of mailen naar de assistentes: info@jonkersotten.nl

shape

Praktijkadres

Vondellaan 35a
2332 AA Leiden

Routebeschrijving
shape